Webáruház 

Pincérhívó és vendéghívó rendszerek a NEXT Irodatechnikánál

Az utóbbi időszak egyik legnagyobb újítása a vendéghívó, avagy ügyfélhívó rendszerek megjelenése volt a vendéglátás terén. Korábban is használtak már hasonló hívórendszereket, de jellemzően csak a nagyobb cégek ügyfélszolgálatán találkozhattunk velük a borsos vételáruk miatt. Mostanában azonban egyre jobban terjed a vendéglátással, vagy turisztikával foglalkozó vállalkozásoknál is. Ez annak köszönhető, hogy árban elérhetővé vált a kisebb költségvetéssel rendelkező cégek, éttermek részére is.

A NEXT Irodatechnika áruház által forgalmazott vezeték nélküli hívórendszerek elsősorban éttermi, vagy vendéglátó ipari használatra lettek tervezve, de szinte bármely területen használhatók, ahol nem azonnali az ügyfelek, vendégek kiszolgálása. Többféle kialakításban és többféle használati területre is talál hívórendszer megoldást.

Az olcsóbb, kártyás ügyfélhívó rendszerek jellemzően 16-20db jelzőkártyával rendelkeznek, ezek a legköltségtakarékosabb megoldások. A hívókorongos készülékek már LED kijelzőt is tartalmaznak, így a rajtuk lévő sorszám egyszerűbben változtatható. További előnye a korongos kialakítású hívórendszereknek a diszkrétebb és praktikusabb megjelenés.

Az éttermi hívórendszerek vezeték nélküli RF technológiát használnak, ezért a telepítésük nagyon egyszerű, a belsőtérben semmilyen átalakítást nem igényel a bevezetése. Elegendő csupán egy megfelelő helyet találni neki pl. a pénztárgép mellett, áram alá helyezni és azonnal használatba is vehető. Típusonként eltérő beállításokkal rendelkeznek, a nagyobb modellek részletesebben is az az adott üzlet, vagy étterem működéséhez illeszthetők. Minden készülék támogatja a csendes üzemmódot is, amikor a hangjelzés kikapcsolásra kerül és csak fénnyel, illetve rezgéssel jeleznek a hívókártyák, vagy korongok.

Related posts

Leave a Comment