Webáruház 

Kávézóban bukkantam rá a legjobb pólós webáruházra

Te hol szeretsz kávézni? Otthon, barátoknál vagy esetleg egy jó kis kávézóban?

Ha igazi kávéimádó vagy, úgy mint én, akkor jó eséllyel mindhárom opciót imádod, amennyiben a kínált kávé íze az neked is megfelel – én például nagyon ritka esetben tudok lemondani egy finom csésze kávéról, és éppen emiatt kifejezetten szeretek felfedezni új kávézókat is. Azt mondják, Olaszországban a legkisebb, legeldugottabb pizzériák a legjobbak – ezt leteszteltem, többnyire tényleg így van! -, de személyes tapasztalataim szerint nagyjából ugyanez lehet érvényes a kávézókra is. Persze nagyon sok helyen adnak sztenderd kávékat, amelyeket egy nemzetközi franchise alapján főznek le és mindenhol ugyanolyan, de ezek rendszerint közelében sincsenek az icipici, jobb fajta „magánkávézók” italaihoz. Ha nincs más, akkor persze megiszom az előbbieket, de ha lehet, akkor inkább az utóbbit részesítem előnyben, meg is vannak a nagy kedvenceim, ahol nem csak a kávék és sütik finomak, hanem a kiszolgálás is nagyon kedves és a közeg is szuper.

Az egyik ilyen helyen nemrégiben történt egy kisebb stílusváltás – amiről azt kell mondjam, hogy igencsak pozitív hatással volt a forgalomra -, amelynek keretén belül minden alkalmazott egyenpólókat kapott, de olyan szuper mintákkal és minőségben, hogy muszáj volt rákérdeznem az egyébként ott dolgozó vezetőtől, hogy mégis honnan vannak. Mint kiderült, minden logós, egyedi póló készítése a Lolmarkt webáruházon keresztül történt, tehát én sem teketóriáztam, még a kávézóban előkaptam laptopomat és felkerestem a weboldalt.

És milyen jól tettem! Merthogy egy barátunk negyvenedik születésnapjára terveztünk éppen hetedhét határra szóló bulit (na jó, ez kissé túlzás, de biztos értitek, mire gondolok) és ezen alkalomra én is éppen olyan üzletet kerestem, ahol lehetőség van egyedi póló készítésére az egész csapatnak, hiszen tudtuk, milyen jól nézne ki az egység a pólókban – főleg valamilyen vicces, humoros, személyes mintával! A gond ott volt, hogy a legtöbb helyen nem voltunk elégedettek vagy a pólók, vagy a nyomatok minőségével – vagy éppen minden rendben lett volna ugyan, de maguk az elérhető minták nem tetszettek és nem volt lehetőség egyedi póló készítésére.

Így hát villámcsapásként ért a felismerés, hogy a Lolmarkt személyében itt is van a tökéletes megoldás az orrom előtt, ha egyedi póló készítése a kérdés! Mint kiderült számomra is, a Lolmarktnál nincsen sem alsó, sem felső mennyiségbeli korlátozás, ha egyedi pólókat szeretnél rendelni, viszont, ha nem kis mennyiségről van szó, akkor célszerű nem az egyik üzletükben, hanem a webáruház oldalán feltüntetett lehetőségek egyikén árajánlatot kérni. Az árak is attól függenek ilyen esetben, hogy milyen mennyiségben kerülnek megrendelésre és értelemszerűen minél nagyobb a darabszám, annál alacsonyabb lesz az egységár is. Ami még egy nagyon nagy előny és amit érdemes kihasználni, az az, hogy kérés és előzetes elképzelések megléte esetén az ő csapatuk is meg tudja tervezni az elképzelések alapján azt a mintát, ami később nyomatként fog szolgálni a pólókon – hát nem szuper?

Természetesen rögtön meg is mutattam a többieknek az új lehetőséget és mivel gyakorlatilag a személyesen látott referenciák is szuperek voltak, nem is haboztunk, felvettük az üzlettel a kapcsolatot. Végül minden előzetes elvárásunkat felülmúlták és igen rövid határidőn belül már nálunk is voltak a kiváló minőségű- a tökéletesnél is jobb Lolmarkt-pólók, amiket a legnagyobb örömmel hordott mindenki a remekül sikeredett szülinapi partin!

Related posts

Leave a Comment